Over ons

Sinds 1986 in Achterasweg 1
in Vijfhuizen

AUTOBEDRIJF KARAMAN

Autobedrijf Karaman is een garagebedrijf sinds 1986 in Achterasweg 1, 2141 DG Vijfhuizen. Met onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u verder helpen bij elke storing, ongeacht het merk auto dat u rijdt.

Omdat wij werken vanuit de gedachte dat de klant ons grootste bezit is, rekenen wij erop uw partner in mobiliteit te kunnen zijn. Ons team staat u graag bij in advies over de aanschaf van onderdelen en uit te voeren reparaties. Service, kwaliteit, klanttevredenheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor het verkopen van uw sloopauto, het kopen van gebruikte auto-ondelen of gebruikte auto-banden bent u bij ons aan het juiste adres.

 — SLOPERIJ KARAMAN

WAAROM SLOPERIJ KARAMAN?

Al vele jaren een vertrouwd adres in Vijfhuizen en omstreken voor uw sloopauto, gebruikte onderdelen en voordelige tweedehands auto.

  • Betrouwbaar; een vertrouwd adres
  • Service en kwaliteit
  • Klantvriendelijkheid
  • Maatschappelijk verantwoord
  • RDW erkend
Erkend-leerbedrijf-SBB

LOCATIE

ONZE DIENSTEN

Al onze occasions worden grondig door ons gekeurd voordat deze in onze voorraad opgenomen worden. Wij letten hierbij op de historie, de staat en de uitrusting van de betreffende auto’s. Zo kunnen wij u verzekeren dat wij u altijd een tweedehands auto met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. U kunt op uw gemak een proefrit maken in een auto van uw keuze. Pas wanneer alles voor u goed voelt zullen we de koop afronden.

Het aanbieden van uw auto aan Autobedrijf Karaman gaat eenvoudig en snel. U belt een van onze inkopers en bespreekt uw situatie en wensen. U geeft ons informatie over uw auto en op basis daarvan doet Autobedrijf Karaman een reëel bod.

Met onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u verder helpen bij elke storing, ongeacht het merk auto dat u rijdt. Wij zijn zowel in nieuwe als oude auto’s gespecialiseerd. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken om kwaliteit, dat staat op de eerste plek.

U kunt bij ons ook terecht voor al uw 2de hands auto onderdelen. Wij verkopen niet alleen occasions maar ook sloopauto onderdelen en gebruikte auto onderdelen voor scherpe prijzen. Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring met 2de hands auto onderdelen en alle onderdelen worden eerst uitvoerig getest voordat ze verkocht worden. U bent bij ons zeker van een kwalitatief hoogwaardig auto onderdeel.

WAT ZEGGEN ANDERE OVER ONS?